Bröllop i skärgården


En av sommarens första dagar anordnades det workshop - sånt som vi fotografer anordnar för andra fotografer, för att maxa inspiration, kreativitet och gemenskap. Och vilken dag vi hade sen!

Fantastiska Rebecka Wendesten var den som höll i dagen, och vi fick följa Lollo & Erik som brudpar genom hela dagen - från förberedelser till golden hour. En dag fylld av skratt och glädje, och vi njöt till fullo i sommarens varma solstrålar.

Förberedelser - att göra sig iordning tillsammans

I ett magasin i hamnen fick vi verkligen låta kreativitet flöda - vi fick massor av otroliga detaljer att leka med, och smycken från otroliga Malin Ivarsson. Dessutom fick vi fantastiska trycksaker från Studio Brandis - helt galet fina och välgjorda sådana!

Vi fick också testa på hur det kan se ut när brudparet väljer att göra sig iordning tillsammans. Himla romantiskt och fint, om man inte kan, vill eller har möjlighet att dela på sig under förmiddagen.

Blombuketten - en extra hyllning

Dagen till ära hade vi en helt OTROLIG bukett med kolafärgade rosor, handrivna linneband och strandnära toner. Helt underbar bukett som orkade med hela dagen utan problem, den såg exakt likadan ut 11 på förmiddagen som vid 23 när sista bilderna togs. Gabriella (som ni kan hitta här!) hade verkligen lagt ner kropp och själ i denna skapelse.

Vigsel med havet som utsikt

I en fantastisk blomsterbåge fick vi chans att fotografera både ringpåtagning och riskastning. Två moment som på ett bröllop ofta går snabbt, och man inte brukar kunna pausa - bra att öva på nåt som måste sitta som en smäck när det väl gäller på dagen D!

Dessutom fick vi sällskap att två små brudnäbbar som vågade sig på att stå framför alla våra smattrande kameror.

Champagnetorn - vilken grej!

Ursäkta men kolla igenom de här bilderna och säg att du INTE blir sugen på bubbel?! Man kan absolut köpa det billigaste och hälla upp i ett litet torn, för att sedan bjuda på precis det bubblet man vill ha senare!

Bonustips: om ni gifter er nära havet kan ni komma med båt istället för bil till minglet - arriving in style!

Middag i magasinsskjul

Dagen till ära fick vi både fotografera en magisk dukning, gjord av suuuperduktiga Linnéa och Caroline på Nordic Spells Decor, som gjorde en hel del andra dekorationer och set ups under dagen också. Som pricken över i:et blev vi också serverade middag på toppnivå. MUMS!

Golden hour-fotografering - det perfekta avslutet

På klipporna, i solens guldiga, sista ljus för dagen - wow. Bara wow.

Bröllop på Hönö

Denna workshop ägde rum på Hönö - ön jag är uppvuxen på. Vill man boka mig som fotograf för bröllop på öarna kan jag lova att jag tackar ja om jag är ledig - jag har så många vackra, gömda pärlor att visa er som brudpar där ute, och ni får en riktigt speciell upplevelse med en öbo som fotograf.