HON BAKOM KAMERAN


Till vardags arbetar jag som läkare, med en passion för kvinnohälsa. Jag började med fotografering ca 2004 och köpte min första systemkamera 2006, då 14 år gammal. Sen dess har intresset varit konstant, ett fantastiskt kreativt utlopp.

Jag har två fantastiska barn – Freya född 2016, och Saga född 2021. Dessutom har jag en fantastisk make som jag varit tillsammans med sen 2008, min själsfrände och bästa vän. Jag är uppvuxen vid havet och tycker få saker är så vackra som ett stormigt hav.

... med känsla


När jag fotograferar vill jag fånga stundens känsla. Att titta tillbaka på bilderna jag tagit ska väcka värme och glädje, att få minnas tiden som varit och se fram emot nya minnen. Ni ska också känna att det är en upplevelse att bli fotad av mig, en mysig stund tillsammans. Hos mig finns god vana av att fotografera människor som aldrig stått framför en fotograf tidigare, så känner du dig lite blyg eller att det är svårt att stå framför kameran så kommer det inte bli några problem alls!

... med erfarenhet


Utöver det självklara - min erfarenhet av att vara fotograf och fota - så är har jag också erfarenhet av det vi skapar tillsammans. Jag har stått framför kameran både naken, gravid och nygift. Jag vet hur det känns att vara oerfaren, stel, nervös. Och även om alla är individer, så har jag också planerat bröllop, varit gravid med illamående och bäckensmärtor, och fött barn med allt vad det innebär. Jag är mitt i småbarnslivet och kämpar dagligen med mitt lågaffektiva bemötande...

Min erfarenhet som fotograf sträcker sig långt utanför enbart fotograferandet.

Frågor?

Skriv till mig om minsta fundering eller fråga du vill ha svar på. Jag lovar, jag är jättesnäll! :)

Kontakta mig