Bröllop på Bjertorps Slott/i Kvänum


Annika och Anders bor vanligen i USA, så detta bröllop blev lite annorlunda. Planeringsmöte gjordes på länk, provfotografering hoppades över. Paret kände att fullt fokus skulle ligga på dokumentation, men kunde tänka sig någon enstaka porträttbild. Det viktigaste var dock att få fira ihop med familj som det inte kan träffa lika ofta längre, nu när de bor på andra sidan kontinenten.


Lokal: Bjertorps Slott

Mat: Bjertorps Restaurang

Blommor : Hanna Bergfeldts blommor

Klänning: Davids Bridal


Förberedelser

I riktigt sann familjeanda gjorde sig Annika och Anders ihop tillsammans. När jag anlände till rummet försökte nämligen Anders få parets yngsta förmåga att somna. Efter en stunds försök gavs det upp och istället anlände korv med bröd till rummet.

Vigsel


Paret önskade en intim vigsel på baksidan av slottet. med musik från en nära vän. Det var också 2 nära vänner som höll i vigseln vilket gjorde det ipersonligt och härligt. Såklart var barnen involverade och den ena var stel som en pinne tyngd av ansvaret att hålla ringasken och den andra gick mest runt och var helt oförstående till varför alla stod så stela.

Jag älskar när barnen är med på vigseln för då blir det en helt annan avslappnad stämning.

Solen tittade stundtals fram vilket blir en utmaning ljusmässigt men det blev väldigt vackert denna dagen.

Låt oss njuta av dukningen på Bjertorp slott

Middag i antågande! Men först - tjuvkik på dukningen. Jag brukar alltid smyga in i middagslokalen när minglet pågår för att föreviga dukningen före gästerna sätter sig. Är inte denna lokal magisk så säg?

Mingel

Det viktigaste för Annika och Anders var att få hinna umgås med alla sina vänner. Middags- och mingelbilderna var det viktigaste för paret under dagen. Annika och Anders ville få bilder med alla sina vänner.

Vi lade därför mer tid på detta så det blev inte lika mycket porträttbilder tagna.

Det fanns många härliga platser att hänga på på baksidan av slottet och paret var fullkomligt överrösta av kärlek.

Porträtt

Vi tog några snabba porträttbilder ute och sen gick vi in till den vackra trappan och tog några till där. Sen kände sig paret nöjda och ville hellre umgås vidaremed sina vänner.

Vi spenderade ca 20 minuter totalt under dagen med att ta porträttbilder

Middag

En härlig och god middag fylld med skratt, tal och många härliga känslor.

Bjertorps slott erbjuder en riktigt härlig lokal med mycket ljusinsläpp och en otrolig meny.

Det var roligt att smyga runt bland borden och ta kort på alla gästerna. riktigt härlig lokal men

Jag har många favoritbilder från detta bröllop men bilderna på brudens mor - det är hon som håller tal i den blommiga klänningen- är några av mina favoriter.