FAMILJEFOTOGRAFERING

Precis som ni är

Ja, precis, exakt så som ni är just nu, det vill jag fånga på bild. Bråk, stoj, skratt, gråt, bus och kärlek, allt i ett enda paket. För det är precis så det är att vara en familj, allt ingår.

Det är också precis det där man vill minnas. Alla ni, tillsammans. Om du snabbt kikar igenom bilderna som finns på er familj - hur många är med hela familjen? Är du med, eller är det bara barnen? För det som dina barn kommer värdera högst när de ärver fotoalbumet, är såklart bilderna med er alla tillsammans.

BUS OCH LEK


Vi ses - jag fotar - ni busar, leker, myser, pratar, mutar - gör precis det ni vanligtvis gör i er familj. Jag fångar er i nuet, i stunden. Era barn behöver inte sitta stilla på en pall och le! Vi väljer en fin naturplats, och jag använder mina äss i rockärmen för att få de finaste bilderna på just er familj, för att få fram den känslan som är unik för er. Men barn är som barn är. Jag har själv två, så jag har noll förväntningar på så kallade "skötsamma" barn som lyder och sitter stilla. Att leka fram foton är något jag övat på massor. Det ni kan göra är att ge era barn bästa förutsättningarna för att vara glada och busiga - mätta, utsövda, älskade!

BÄSTA MÖJLIGA...


... förutsättningar. Vi kan från båda håll göra det bästa för att alla ska få en maxat bra upplevelse. Bra idé om barn är mätta och relativt utsövda, om det är möjligt - så har vi så bra utgångsläge vi kan! Ni kan tänka igenom era kläder i förväg och bolla med mig om det behövs. Mjuka färger är att föredra, och gärna utan några tryck på. Blommiga mönster går fint om det är lite "mjukare" mönster, men spindelmannentröjan kanske kan få vänta just den här dagen. Välj kläder till er alla som går ihop i färg och ton, men utan att vara exakt samma. Undvik vitt och svart (beige och grå går fint!) om möjligt. Är ni osäkra kan jag bistå med hjälp eller inspiration till vad ni kan välja!

TID OCH PLATS


Absolut bästa tiden att fotografera er är "golden hour", eller gyllene timmen. Gyllene timmen är den sista timmen innan solen går ner, vilket ju säger sig självt att det kan vara för sent för trötta kids mitt i sommaren, när den tiden är nära midnatt... Men ni känner ju era barn bäst. Min rekommendation är att vi ses ca 1-2 timmar innan solen går ner. Utefter barn får vi anpassa vilken tid på säsongen vi ses, om det är så att de ändå har sommarlov och orkar vara glada så kan vi ses sent. Vi diskuterar detta inför att vi bokar tid och hittar den bästa lösningen. Plats väljer jag ut en busvänlig utifrån era önskemål om miljö, bland mina noggrant utvalda miljöer.

Husdjur välkomna - såklart!


Även djuren ingår ju såklart i familjen! Vill ni ha med något djur, säg till så försöker vi lösa det. Jag har fotat massor av hundar och hästar, och även om er familj har andra djur än det, hittar vi tillsammans bästa sättet för att få med dem på familjeporträtten.

Fika och såpbubblor


Såklart gör jag mitt absolut bästa för att era barn ska vara på bra humör! Jag tar med någon fika som passar deras ålder och lite såpbubblor (poppis för alla åldrar!). Har ni något bra tricks - någon extra bra leksak, ett favoritgosedjur eller liknande - ta gärna med det också!

Det tråkiga


Eller ja, det praktiska, kanske man ska säga. Men jag tar 30% av kostnaden i bokningsavgift, och så fort den är betald planerar vi in ett datum. Ni får bilderna inom 3 veckor från fotograferingen, och då levererade i ett lyxigt galleri online där ni kan ladda ner och/eller dela bilderna direkt.

Din investering

Vad som ingår


♡ Ca 120 minuters fotografering inklusive fikapaus. Vi väljer ut en fotoplats tillsammans och träffas och busar, leker och har det trevligt en stund!


♡ Planering tillsammans med mig, över telefon eller mail/messenger, vilket du föredrar. Du få möjlighet att komma med önskemål inför fotograferingen, kanske har du en bild i huvudet redan?


♡ Bilder på alla i familjen , ensamt och gemensamt, samt efter era önskemål - kanske syskonbilder, amningsbilder, eller något helt annat.


♡ Efter fotograferingen får du se dina färdigredigerade bilder i ett lyxigt galleri online. Alla bilder jag redigerar ingår, och det är alltid minst 40 bilder.


6300 kr

Hör av dig!


Jag finns här för alla frågor, stort som smått. Min förhoppning är att jag ska få fånga ert liv, precis som det är där ni är just nu. Det är inte meningen att fånga "skolfoton" på barnen, utan fånga barnen i den lek och det stadie där de är just nu. Jag vet att det kan vara riktigt tufft med barn, med knapphändig tid för sig själv. Att ses och fotograferas av mig ska inte vara en ytterligare börda eller något som känns tufft. Är du orolig över något, eller vet med dig att jag kan underlätta detta på något sätt, är det bara säga till. Jag finns här för er - mer info nedan!

Se ett helt galleri


För att få en lite bättre uppfattning om vad ni faktiskt får levererat i slutändan kan ni kika in i gallerierna nedan. Där ser ni ungefär vilka typer av bilder ni kan förvänta er (och ni kanske också ser att det brukar ingå betydligt fler än 40 bilder, haha). Såklart anpassar jag mig efter egna önskemål, men det kan vara skönt att få lite koll på hur det faktiskt ser ut för dig som kund när galleriet blir levererat.


Här är några av alla härliga familjer jag fotat!

Ta kontakt!


Oavsett om du är redo att boka redan nu, eller om du bara vill doppa tårna i vattnet och känna mig på pulsen, kan du fylla ner formuläret nedan. Om du har någon mer lite kortare fråga, kan du alltid skicka ett separat mail, alternativt kontakta mig på Instagram om det är lättare.


Glöm inte kolla i skräpkorgen om du inte ser något svar från mig - det är mycket möjligt att det sorteras bort ibland...


Andra sätt att kontakta mig på, utöver formuläret, är på mailadressen lajke.se@gmail.com eller på min Instagram @lajkephotography.


Vi hörs snart!