Model call hösten 2022


Nu har jag uppdaterat min klänninggarderob för gravida och söker gravida som kan tänka sig att ställa upp som modeller på en gratis fotografering för att få bilder på klänningarna till mitt galleri!


Vem söker jag?

 • Gravid med synlig mage under september-november. Vi bestämmer exakt datum längre fram. Ca gravidvecka 25-37 under denna perioden!
 • Du bör vara bekväm framför kameran eftersom avklädda bilder ingår.
 • Partner med? Går helt bra! Däremot har jag inte möjlighet att fota er med barn, eftersom det tar betydligt längre tid.


Du får en gratis fotografering med fina bilder från en härlig dag tillsammans med mig. Fotograferingen kommer i ske i Göteborg/Varberg med omnejd, du behöver bil för att kunna ta dig till fotoplats!

Sugen? Läs mer nedan!


Generella villkor

Vid en portfoliofotografering gäller lite annat än vid en normal fotografering. Det är viktigt att läsa igenom detta före du ansöker!


 • Jag som fotograf bestämmer kläder, miljö, eventuella blommor etc. Du får absolut möjlighet att önska, men eftersom det är en gratisfotografering är det främst mina önskemål som går först!
 • Du skriver på ett avtal före fotograferingen, där det bland annat inkluderar att du är okej med att jag använder bilderna i all min marknadsföring. Du får såklart chans att läsa igenom avtalet före du signerar.
 • Du får 3 bilder från fotograferingen gratis. Vill du köpa resterande bilder kostar det 2500 kr för alla.
 • Vid publicering av bilderna (ex på Instagram, Facebook) ska min hemsida/mitt namn/min instagram också publiceras/taggas. Du får inte redigera bilderna och de får inte användas för något annat än privat bruk från din sida.
 • Redigering av ljus och färger ingår, men ingen retuschering av ex bristningar, rynkor eller liknande. Dels tycker jag att det är viktigt att bidra till att det vi ser i sociala medier speglar verkligheten, och dels tar det mycket tid att redigera sånt.
 • Att lämna feedback ingår efter fotograferingen, där du får fylla i ett formulär online. Denna feedbacken kan komma att användas i marknadsföring.
 • Det är bra om du har koll på ungefär vilken typ av bilder jag brukar ta, så titta gärna in här.
 • Följ mig gärna på Instagram (@lajkephotography) eller Facebook (Lajke Photography)! :)

Klänningar


Du kommer få låna två klänningar av mig som vi fotograferar i. Du behöver ha storlek XS-XL, och känna dig bekväm med att klänningarna inte är heltäckande. Du kommer behöva ha egna underkläder med dig i beige/vitt/brunt/hudfärgat, eller beroende på klänning annan färg - vi stämmer såklart av i förväg vad du har möjlighet till och vilken klänning som då passar dig bäst.

Avklätt


Som jag nämnde tidigare behöver du vara bekväm med att klä av dig framför kameran samt att jag publicerar bilderna. Självklart är nakenheten smakfull och exempel på liknande bilder kan du se här nedan. Kön publiceras aldrig, men bröst inklusive bröstvårtor kan förekomma!

Redo att söka?


Botten av sidan - nu antar jag att du läst igenom allt och är supersugen på en gravidfotografering med mig i höst! Fyll bara i formuläret här bredvid och skicka iväg. Se till att du läst igenom all info ovan först!


Jag hör av mig inom några veckor om du blir utvald eller inte. Jag brukar få många ansökningar och måste tyvärr tacka nej till de flesta - det är ju så upplägget ser ut förstås. Det betyder såklart inte att jag inte skulle tycka det var skitskoj att fotografera dig - det går finfint att boka en betald gravidfotografering med mig i höst om du vill vara helt säker på att det blir gjort! :)

Läs mer här: https://www.lajke.se/gravid