Varför provfotografering?


I alla mina bröllopspaket ingår det en provfotografering, vilket är i princip som en parfotografering som sker före bröllopet. Varför då, då? Jo, det tänkte jag berätta lite kort!


  • Ni får testa att stå framför en kamera - kanske har ni aldrig gjort det innan, eller kanske aldrig tillsammans åtminstone. Det kan kännas skönt att veta att oj, det var ju inte så farligt som jag trodde! En mindre sak att oroa sig inför bröllopet.
  • Vem är jag? Ni får en stund med mig, lära känna mig lite och känna så allt känns bra och personkemin stämmer. Jag ska ju trots allt vara med på er stora dag!
  • Ni får fina bilder på er som ni exempelvis kan använda på save the date eller inbjudningarna, eller varför inte att ha inramade på bröllopet som dekoration?
  • Det är verkligen ett toppenfint sätt för oss att lära känna varann lite mer, och för er att få en försmak på hur fotograferingen på er stora dag kommer kännas.Hur ser det ut?


I vanliga fall blir provfotograferingen kvällstid, när ljuset är som bäst. Jag brukar ta planeringsmöte i samband med fotograferingen, så går vi igenom frågeformuläret ni fyllt i, gör ett körschema och går igenom alla praktiska saker som är relevanta. Jag är ju trots allt er mini-bröllopskoordinator 😂


Hur, var och när vi fotar är upp till er. Vanligen gör vi det i Varberg men omnejd, så att jag ska hinna med, men jag är flexibel om ni har önskemål. Här nedan är några exempel på hur tidigare par gjort.

Make it you


Ta chansen och gör provfotograferingen till en härlig stund tillsammans - det är en fin sak att ha många bilder tillsammans, och jag älskar bandet vi får direkt efter. Jag är helt öppen för förslag - ni får vara hur kreativa ni vill. Gå in på Pinterest, sök på "couple shoot", få inspiration. Eller så fotar jag er när ni gör något ni älskar - är ni vindrickare? Bra, ta ett glas på en uteservering. Älskar ni boule, dart eller att gamea? Fine with me - kör i vind! Jag vill att er fotografering ska spegla er som par och vara en del av er livsberättelse. Jag tycker inga idéer är knasiga!


Vanligen känns det mycket lättare för er dessutom - "wow, vi blev ju bra på bild?!" - och ni kan släppa oron och vet att ni kan tryggt lita på mig att fånga de bästa stunderna på er dag.