Kuling på Marstrand


Veckan före bröllopet satt både jag och Lisa och uppdaterade väderapparna febrilt - sol, men vind. Mycket vind! När man dessutom ska vara ute i skärgården, ja då vet man att vinden också märks. Vi hade planerat fotoplatser vid havet, men fick tänka om. Som tur är, så är Marstrand fullt med härliga platser för fotografering. Det var inte problem att hitta vackra gator där vinden var betydligt lugnare!


Lisa & Olle träffades på juristprogrammet i Uppsala - när Lisa började var Olle en av hennes faddrar, och iklädd Obi Wan Kenobi-kostym fick han henne på fall (även om det kanske lät något mer som att det var Lisa som snärjde Olle...). Inte långt därefter (de fick vänta ut nollningen - det fanns förbud mot romantik mellan nollorna och faddrarna) blev de ett par, och såhär 10 år senare fick de äntligen gifta sig med varann.


En dag full av tårar, skratt, värme och kärlek. Det är magiskt att få dela en dag och komma så nära, och att få fånga alla de små ögonblicken som skedde under dagen. Lisa & Olle - ni är helt fantastiska tillsammans och jag önskar er all glädje och lycka fortsatt - det är tydligt att ni redan har så mycket kärlek emellan er och att den växer sig starkare även när tiden går. Jag hoppas verkligen att våra vägar korsas igen!


Bröllopsförberedelser på Grand Hotel Marstrand

First look på en gata med havsutsikt


Alla blommor av grymma Sissel på Fröken Blomma. Hon är verkligen en stjärna med extra serviceminded känsla, och jag kan inte tänka mig något annat än att hon har 100% kundnöjdhet.

Vigsel i Marstrand Kyrka

Prästen Håkan var helt fenomenalt bra på att sprida värme och förstärka dagens glada och romantiska humör ännu mer. Dessutom fick vi fantastisk sång och så många fina reaktioner från släkt och vänner som visar kärleken dessa två är omringade av. Grät jag? Japp. Inget nytt under solen...

Kramar och kärlek från nära och kära

Porträtt på Marstrands gator

Strosandes runt med brudtärnor och marsalkar i släp (med öl och prosecco i handen!) fotade vi porträttbilder. Snuskiga ord viskades och många skratt och kyssar utbyttes. Herr och fru Waller fick en liten chans att landa i sin dag, och njuta av väder och vind.

Middag och mingel på Sillsalteriet

Golden hour på salta klippor

Sista timmen innan solen går ner har vi det mest magiska ljuset på dagen. Det är också en chans för brudparet att få komma ifrån, pausa och reflektera en stund innan festligheterna drar igång. Just denna kväll tog vi en promenad ut på bryggan och bort mot klipporna, njöt av solnedgången och blev välkomnade tillbaka av månen.