Regntunga moln över Hisingen


När väderappen visar moln med tidvis regn, ja, då är det definitivt så att fotografen blir gladare än brudparet. Just denna dagen visade just det vädret - vilket för mig som fotograf innebär chans till molnigt (= mjukare ljus även mitt på dagen!) och dessutom chans till mörka, magiska moln i bakgrunden på bilderna. Score! Cecilia och Niko funderade mer på paraplyer och risk för lera, men vi löste dagen galant med få regnskurar och många vackra bilder.


Cecilia & Niko hade en dag full av värme och skratt, och avslutade med shotsbrickor på dansgolvet. De gifte sig i Tuve kyrka och hade bröllopsfest på Stora Holms gård. Det var en otrolig dag! Dessutom tävlade jag ikapp med Nikos mamma vem som tog flest kort under dagen, hon hade sin telefon i högsta hugg för att inte riskera att missa något - jag är ändå rätt så säker på att jag vann, faktiskt...


First look på en äng

Vigsel i Tuve Kyrka

Kramar och kärlek från nära och kära

Porträtt bland regntunga moln

Golden hour bland vassen

Middag & fest på Stora Holms säteri

Jag var inte med på hela middagen, men stannade en stund efter golden hour-fotograferingen för att fånga lite av första dansen och festen. Och vilken fest det var sen!