Header

Hyvaa huomenta!

februari 18th, 2016 | Posted by Lajke in Allmänt

Grannlandet Finlands god morgon är det jag lånar till mitt lilla inlägg idag. Jag sov så sjukt bra inatt, drömde dock jäkligt skumt. Drömde att vi var på koncert med något stort rockband – osäker på vilket men typ i stil med U2, AC/DC, Def Leppard – nåt sånt. Bara det att vi var back stage, vilket bandet inte visste, så mitt i koncerten så gick vi ut på scen och någon i vårt gäng tog över på trummorna och vi bara sprang runt och fånade oss och bandet blev jätteglada? Det roliga var att det som hade gjort att vi kom back stage var att jag hade följt ett elastiskt band, som tydligen satt fast i trummisen. Alltså följt i typ flera kilometer? Skumt som tusan. Men i övrigt sov jag helt galet bra! Var en sjukt intensiv dag igår så tror det var därför. Somnade i princip med en gång när jag la mig, sen vaknade jag inte av Tias väckarklocka förrän 3:e snoozen, och sen vaknade jag av mig själv vid typ halv nio. Men inget där emellan! Inget kissande, inget oroligt vaknande, ingenting! Sååå skönt och känner mig sjukt utvilad nu.
Idag blir det plugg! Måste verkligen börja med DFM2 nu, ligger lite efter i planeringen redan men det ska nog gå bra ändå. Det snöar dock en massa utanför, vilket gör mig mindre taggad av någon anledning haha. Men jag ska ändå se till att sätta mig åtminstone några timmar!

12714377_10154522461980931_1752024191_n

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.