Header

Ohayo gozaimaz!

februari 16th, 2016 | Posted by Lajke in Allmänt

Japanska kör vi på idag, ännu ett land som står på listan! Just idag hade jag nog dock hellre tagit en varm vårdag i Paris, med baguette, bok och macarons vid Eiffeltornet. Åh… Som tur är så har vi det supersoligt här i Märsta, tycker verkligen det höjer humöret otroligt att vakna till solens strålar och blå himmel, känns vårigt även om det bara är februari! Såg att det skulle bli plus igen i nästa vecka, så lite knoppar kanske man kan hoppas på…

 

Paris-liten-60

 

Idag ska jag jobba på parkinsonboendet 13.30-21, kvällspasset tycker jag om. Det blir dessutom första ”riktiga” passet eftersom jag bara gått intro tidigare, så lite upp till bevis idag. Sen måste jag verkligen ta tag i pluggandet imorgon, har en kurs på förmiddagen i första hjälpen, men resten av dagen ska det pluggas utav bara tusan! Resten av veckan har jag inget än så länge, men jag hoppas få lite fler pass på boendet. Får jag inga pass är det plugg, plugg, plugg som gäller. Nä, nu ska jag ta och duscha!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.