Header

Inspiration – barnhörna

februari 15th, 2016 | Posted by Lajke in Allmänt

Vi tänkte ju som sagt ha en liten hörna i vårt sovrum för lilla bebisen, men även en hörna kan ju inredas… Har redan massor av planer och idéer men här är lite inspiration som jag tänkte gå efter.

GONATT spjälsäng från Ikea är den vi fastnat för. Den har lite förvaring, vilket behövs när man bara har en tvåa, och den är i grått istället för vitt som i princip alla andra, vilket vi tycker om.

 

Älskar naturkänslan här och här ser man ett annat alternativ på spjälsäng, om man vill måla lite själv. Gillar verkligen naturfärger så kommer nog köra mycket på grönt, brunt, orange, och sen lite blått. Tänkte ha möblerna i en grundfärg men att man kan byta ut detaljerna när man vill.

 

Återigen lite naturkänsla, dock här med vit spjälsäng – vilket ju gör sig fint också. Tycker färgerna känns dova och mysiga och även om färg stimulerar så föredrar jag färgglatt på kläder och leksaker men just sovplatsen vill jag ska vara lugn.

 

Postervägg

 

En postervägg ovanför spjälsängen! Ett måste. Lätt att byta ut bilder om man vill, och så himla mysigt. Bilderna ovan är som exempel, texten är googlad, bilden på hajfenan är min från Sydafrika och resten är från Juniqe.

 

 

Så det är lite idéer och inspiration, men vi får väl se hur det blir i slutändan. Blir säkert annorlunda från vad vi tänkt ändå…

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.