Header

Hitta rätt parfym

februari 15th, 2016 | Posted by Lajke in Allmänt

Är inte det sjukt svårt? Eller det beror nog på vem man är… Det finns två typer av parfym-människor: de som har massor av olika flaskor och gillar att variera, och de som har samma i flera år och just den doften luktar som dem. Jag tillhör den senare gruppen – hade jag tillhört den första hade det nog inte vart några problem… Jag vill ha en doft som luktar mig, som folk kan känna på stan och tänka ”vad gör Rebecca här?”. Därför måste den ju också passa med vem jag är och jag ska vilja ha den varje dag, dvs den ska dofta gott VARJE DAG även efter flera år. Det är sjukt svårt! Min första parfym var Live, Jennifer Lopez parfym.

 

Den var jättegod! Bytte dock relativt snabbt till Britney spears Midnight Fantasy som jag hade som standardparfym i 3-4 år (dock använde jag inte varje dag).

Efter det har det blivit lite tunnare… Hade The body Shops Vineyard Peach body mist, och har testat lite andra, men inte haft någon som har vart mig. Har luktat mig till vansinne…

 

För några månader hittade jag Den dock, Den med stort D. Mojave Ghost från Byredo.

 

Vet ni vad en parfym ligger på därifrån? Runt 1000-lappen. Vilket jag tycker är waaayyyyy too dyrt. Då går jag ju hellre ut och äter och skapar mig ett minne för dem pengarna? Men ändå kan jag inte släppa den riktigt… Har stenhård koll på begagnat-marknaden. Men i övrigt överväger jag starkt att gå över till den första gruppen av parfymer, just för att det finns så många goda och man vill kanske byta med humör. Hade helst velat ha massa sånadär småflaskor som man köper på flygplatser men massa olika parfymer, för att få testa dem ett tag och känna av dem. Vissa tycker jag att man blir lite illamående av när man har dem en hel dag, och det vill jag ju inte. Vad har ni för parfymer? Någon som ni rekommenderar?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.