Header

Neurologi

september 25th, 2015 | Posted by Lajke in Allmänt

Plugguppdatering:

- DFM1-tenta klar, tredje försöket gillt
- Fortfarande inte skrivit DFM2-tentan en enda gång… Eftersom den är spärr för termin 4 har jag ett försök på mig i januari. Eventuellt funderar jag på att ta uppehåll och jobba ett halvår våren 2016 för att slippa stressa, dessutom är DSM1-tentan samtidigt som DFM2-tentan så kommer ha den efter mig – vill gärna börja termin 4 utan rest… Vi får se!
- DFM3 moment 1 är klart, fast har inte fått resultatet på tentan än.

Igår började vi DFM3 moment 2, nervsystemet. Spännande, men svårt!
Idag en väldigt inspirerande föreläsare dock.

image

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses

 • Rebecka Roos says:

  Hej!! Hittade din blogg när jag bläddrade igenom Google om intagning till läkarprogrammet :)
  Skulle mer än allt vilka komma in efter jag gått mitt naturvetenskapliga basår och högskoleprovet och alternativa urvalet är min chans. Blev jätteglad när jag hittade någon som skrev om det på ett ur ett mer personligt perspektiv vilket jag har letat efter!
  Är det Karolinska i Solna som du går på? Och vad fick du för högskolepoäng för att ändå ha en bra chans på urvalet?
  Vore hur härligt som helst om du ville dela med dig av lite erfarenheter, guld värt för mig med stora drömmar!
  Lycka till med alla tentor :D
  /Rebecka

  • Lajke says:

   Hej!
   Vad skoj att du hittade den! Ja det är på KI i Solna jag pluggar. Jag hade 1,5 på HP när jag fick skriva IQ-test och personligt brev, men jag tror 1,3 var nedersta gränsen för de som fick skriva!
   Du får jättegärna maila mig på rebecca.erkenstam@gmail.com eller lägga till mig på facebook så kan vi prata mer! :)

   /Rebecca