Header

Jag <3 fysiologi

mars 2nd, 2013 | Posted by Lajke in Allmänt

Idag har jag haft en aha-dag. Har haft lektion om fysiologi från 9 tills ungefär nu, med en riktigt duktig lärare. Har förstått massor med saker som man gått igenom i biologi b men aldrig fattat. Nu fattar jag! Nu vet jag hur det hänger ihop! Vilken känsla. :)
Läraren hade även med sig kakor, te, kaffe och mer. Varierat upplägg på lektionerna och många, korta raster. Härlig dag! :) nu sitter jag på tåget på väg hem, ska hem och laga mat och mysa och berätta allt jag lärt mig för Mattias. Jag vet till exempel varför saker syns bättre i mörker om man inte tittar direkt på det, vad man använder kolesterol till, hur en enkestöt fungerar osv. Fysiologi är kul!!

20130302-164918.jpg

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.