Header

Bingo!

juni 2nd, 2012 | Posted by Lajke in Allmänt

När jag var liten spelade jag ofta – eller ibland i alla fall – bingolotto med min farmor. Eller ja… jag åt mest bilar och grillchips – men farmor spelade! Nu på senare dar finns ju mycket spelsidor och på många kan man spela gratis eller få en insättningsbonus att spela för. Alltid när jag spelar online spelar jag bingo, det är så kul. Alltid lika spännande när man är på väg att få bingo… Har funderat många gånger att sätta in pengar och försöka vinna lite, men det blir aldrig av. Får ta mig i kragen och sätta mig och spela bingo – kanske köpa en bingolott och spela med mamma? Hon tycker nämligen också bingo är roligt… Så länge håller jag mig till gratis bingo som ju nästan är den bästa sorten!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.