Header

Jävla idioter!

februari 22nd, 2012 | Posted by Lajke in Allmänt

Hur dumma är dem? Vem är så korkad att man flyger lågt med en helikopter över inhägnade djur? Det måste väl ändå vem som helst fatta att det skrämmer skiten ur dem!

Fast det finns så många idioter när det gäller hästar. En gång var jag ute och red med en kompis med två ganska stadiga hästar och så kommer det två crossmopeder och gasar på så utav helvete – bara för att skrämma hästarna! Fattar de inte att om hästen springer ut i vägen är det fara för deras, mitt och hästens liv? Fattar de inte att om hästen stegrar över och landar på mig så kan jag säga hejdå till ganska många kroppsdelar?
Nu var de här hästarna som sagt ”trafiksäkra” så de blev mest uppskrämda och ryggade undan från ljudet, men de här killarna hade ingen aning om vad som skulle hända, vad vi satt på för hästar. IDIOTER!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses