Header

Tatuering

juli 25th, 2011 | Posted by Lajke in Allmänt

Alltså pratar om det med många, men vågar inte riktigt göra en. Sen blir jag alltid osäker, jag menar hela livet ska den vara där!
Vad ska man ha? Var ska man ha den? Text? Typsnitt? Storlek? Kostnad? osv.

Något sånt här är det i alla fall jag vill ha om jag ska ha något… tror jag. Haha. Text skulle jag vilja ha på handleden eller mellan skulderbladen. Symbol är handleden eller foten, eventuellt höften. Finns fler symboler jag tycker om, men de får ni se vid ett annat tillfälle. ;)Fast ”Would you lie with me and just forget the world?”


Inga ändringar. Så vackert ord.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

3 Responses

 • krulli says:

  NEJ, hur snyggt är det på en 80-årig tant med en tatuering?

  Om du envisas ska du ha den där du kan dölja den, för det kommer att finnas tillfällen när du inte vill att den ska ses.
  Vackra ord men vill du verkligen bära med dig dem HELA LIVET? Hur de suddas ut och blir mer och mer ”oskarpa” och skrynkliga?
  Röstar NEJ igen.
  Dumt

 • krulli says:

  SVAR: Smultron & Saltlakrits. Riktigt god!

 • Janne says:

  Tatueringar är snyggt men jag håller med din mamma om att du bör kunna dölja den när du vill och det kommer du vilja. Även om det är snyggt med tatuering på handleden eller underarmen så tror jag att du KAN komma att ångra det om du inte vill visa det vid nåt tillfälle.

  Är det en omröstning så röstar jag JA! :D