Header

De glömde mig på fritids

mars 27th, 2011 | Posted by Lajke in Allmänt

Nu handlar den här artikeln visserligen om dagis, men när jag var på fritids i skolan var det jag och två till som alltid var sist. Som rubriken säger blev jag även glömd en gång, haha! Men det var mer komiskt och missuppfattning än glömska. Skilda föräldrar trodde båda två att det var den andres tur att hämta… när jag ringde vid halv sex fick den föräldern som skulle hämta (kommer inte ihåg vem det var) lite smått panik, men det löste sig tack vare snälla lärare och släktingar i närheten. :) Fick dessutom se min lärares ödla, vilket ju bara va såååå coolt ;)

Nån gång när mina kompisar gick hem klockan 2 och min förälder inte skulle komma förrän kl 5 tänkte jag väl kanske att det skulle vara kul att följa med dem, men annars kunde man alltid leka med någon. Det sista (typ den sista timmen) var det ofta bara jag, kanske något barn till, och lärare. Tyckte jag var jättemysigt! Särskilt när lärarna var så mysiga som mina, vi brukade sitta och spela spel. Jag har blivit hämtad senast både på dagis och fritids, har aldrig ens tänkt på att det kunde vart annorlunda. Jag led inte av det alls!

Så ni föräldrar som har barn som trivs på dagis/fritids, stressa inte över att barnen lider! Troligen har de jättekul med någon som bara lägger sin tid på dem ;)


Mix Max var ett av spelen vi brukade spela! :D Minnen…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses

  • Elin says:

    sv, om du väldigt gärna vill ha ett så är det självklart ett bra alternativ. :) Det biligaste du kan få tag på kostar runt 4000:- och är ett Fisheye utan autofokus. Tror det är Tokina som tillverkat det.

  • Jenny says:

    Åh! Precis så upplevde jag det att också vara ett av de barn som var kvar länge – lugnt och mysigt och full uppmärksamhet. /Jenny